Известувања за постдипломски студии
Втор уписен рок за втор циклус студии 2018/19

Информација за слободни места за запишување во вториот уписен рок на втор циклус студии на студиските програми на УКИМ Факултет за драмски уметности во учебната 2018/2019 година.

Универзитетски календар 2018/19

Универзитетски календар на активности и неработни денови во учебната 2018/19 година.

Од следниот линк може да пристапите до архивата на известувања.