Известувања за професори
ФДУ Одлука - Предметни професори во I циклус студии

Одлука за определување на предметни професори за соодветни предметни програми од прв циклус студии.

ФДУ Одлука - Предметни професори во II циклус студии

Одлука за определување на предметни професори за соодветни предметни програми од втор циклус студии, за учебната 2018/19 година.

Универзитетски календар 2018/19

Универзитетски календар на активности и неработни денови во учебната 2018/19 година.

Од следниот линк може да пристапите до архивата на известувања.