Известувања за студенти
Распоред на часови - зимски семестар 2018/19

Од следниот линк може да го преземете распоредот на часови во зимскиот семестар за студентите во прв циклус на студии во учебната 2018/19.

Универзитетски календар 2018/19

Универзитетски календар на активности и неработни денови во учебната 2018/19 година.

Од следниот линк може да пристапите до архивата на известувања.