Распоред на часови

Распоредот на часови за додипломски студии е објавен за секоја катедра посебно како pdf документ.ДРАМСКИ АКТЕРИ

ТЕАТАРСКА И ФИЛМСКА ДРАМАТУРГИЈА

ПРОДУКЦИЈА

ТЕАТАРСКА РЕЖИЈА

ФИЛМСКА И ТВ МОНТАЖА

ФИЛМСКА И ТВ РЕЖИЈА

ФИЛМСКО И ТВ СНИМАЊЕ


* За да го преземете распоредот кликнете на соодветниот линк.