FDU Logo
1969 50 2019

Факултет за Драмски Уметности - Скопје

Faculty of Dramatic Arts - Skopje

ФДУ - Скопје

FDA - Skopje


Распоред на часови

Распоредот на часови за додипломски студии е објавен за сите катедри заедно како pdf документ.

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ - летен семестар