FDU Logo
1969 50 2019

Факултет за Драмски Уметности - Скопје

Faculty of Dramatic Arts - Skopje

ФДУ - Скопје

FDA - Skopje


Соопштенија

ФДУ - Центар за кариера
29.11.2013

Во рамки на Факултетот за драмски уметности – Скопје формиран е центар за кариера кој има за цел да ги подготви студентите при преминот од академскиот живот до професионално вработување, да ги поврзе со работодавачите и да им понуди поддршка во стекнување на знаења и вештини кои се потребни во модерниот професионален свет.

За повеќе информации превземете го pdf документот.

Алумни клуб - Правилник
24.08.2013

На ден 23.05.2013 година донесен е правилникот за АЛУМНИ КЛУБОТ на Факултетот за драмски уметности. Документот можете да го превземете од следниот линк.